Sistemul de climatizare nu face față?

Dacă aparatul de aer condiționat nu mai este capabil să facă față răcirii aerului pe vreme caldă, atunci este foarte probabil necesară realimentarea cu refrigerant.

Oferim servicii de diagnosticare, întreținere de rutină cea completă a sistemului de climatizare din habitaclu.

Dacă aparatul de aer condiționat nu mai este capabil să facă față răcirii aerului pe vreme caldă, atunci este foarte probabil necesară realimentarea cu refrigerant.

N

Diagnosticarea:

Verificare a aparatului de aer condiționat cu ajutorul echipamentelor speciale. Recomandat în cazurile circulației slabe a aerului, răcire lentă a aerului în habitaclu sau mirosuri neplăcute.

N

Întreținerea preventivă:

Vom verifica, vom efectua întreținerea preventivă și, dacă este necesar, vom efectua deservirea completă a sistemul de aer condiționat în automobilul Dvs.

N

Întreținerea completă:

Diagnosticare, eliminare a aerului din circuitul sistemului de aer condiționat și alimentare cu refrigerant. Recomandat pentru fiecare 40-50 mii km.

Courtwood Cars Air Conditioning 1024x430 1024x430 1

Dacă există un miros neplăcut în timpul funcționării aparatului de aer condiționat în cabină, în primul rând este necesar să verificați cât de murdar este filtrul. Probabil trebuie să fie înlocuit. De asemenea filtrul trebuie verificat, dacă geamurile devin excesiv de nebuloase pe vreme ploioasă. Deci, poate ați aflat că aparatul de aer condiționat are nevoie de atenția unui lăcătuș. Iată 4 argumente pentru care ar trebui să apelați la serviciile noastre: Lăcătuși experimentați; • Agent frigorific calitativ; • Echipamente moderne; • Filtre de la producători de încredere.

Lista de prețuri:

Întreținerea sistemului de aer condiționat al mașinii dvs.

ServiciuPreț
Agent frigorific (freon)50 MDL/100 gr.
Serviciul de realimentare cu agent frigorific (freon)300 MDL
Verificarea performanței sistemului de aer condiționat60 MDL
Curățarea conductelor sistemului de aer condiționat100 MDL
Costul mediu de diagnosticare și realimentare cu agent frigorific R134A este de la 550 de lei.

De ce să apelați la serviciile noastre?

calendar

Experiență vastă în domeniu

Efectuăm schimbul uleiurilor și filtrelor de peste 15 ani.

approach

Abordare integrată

Deținând o bază mare de date tehnice, lăcătușii noștri selectează cu exactitate uleiurile, filtrele și lichidele tehnice necesare părților corespunzătoare ale automobilului.

like

Produse de calitate

Folosim produsele companiilor de top din industrie. Brandurile de uleiuri și filtre cu care lucrăm sunt livrate la transportorul multor producători ale automobilelor de renume, deci suntem încrezuți că calitatea produselor este cea mai înaltă.

timer

Schimbare rapidă

Centrul nostru este axat pe servicii expres. Lucrările de înlocuire a consumabilelor se efectuează în mod competent și rapid (aprox. 20-30 de minute).

wallet

Prețuri rezonabile

Oferim reduceri cumpărătorilor fideli ai uleiurilor și filtrelor noastre. Vă așteptăm cu drag la noi! 🙂

pin

Amplasare comodă

Ne găsiți lângă Shopping MallDova, adresa noastră: str. Arborilo 9/2, Chișinău, Moldova.

Expres service Shell Helix

Shell logo
kroon logo
filtron logo
wix logo
Flexbimec logo
fuchs logo
vasco logo